Author |
Message |
blackpearl578
Durch den Monsun
Joined: Thu Feb 19, 2009 5:52 pm Posts: 15 Location: inima lui
|
 Re: Caracterul lui Tom
eu zic ca el e calm, petrecaret si foarte "modest"
_________________I'm in love 
|
Thu Feb 19, 2009 8:17 pm |
|
 |
Ancutza
Rette mich
Joined: Fri Feb 13, 2009 2:33 am Posts: 303 Location: Ploiesti-Bucuresti
|
matur in niciun caz e foarte glumetz si asta-mi place... pare ingamfat cateodata si asta ma enerveaza. Urasc cand il vad cu picioarele pe masa (denota lipsa de educatie... si de aici rasfatz mult ==> ingamfare). Asa... tot din interviuri, am impresia ca nu se teme sa spuna lucruri foarte personale, de care altii n-ar discuta si tot nu stiu cat de sincer a fost cand a vorbit despre viata lui sexuala. Mi s-a parut ceva dubios in treaba asta. In rest... nu stiu ce sa zic.... pare mai harnic decat Bill (zicea ca-i place sa gateasca paste). Pe el il vad cu mai cu simt practic, nu stiu. Ca sa-l caracterizez in cateva cuvinte: prietenos, rebel, descurcaret, ingamfat. Cam atat...nu stiu ce sa mai zic despre el.
_________________ "The Music is all around us ... all you have to do is ... listen"
|
Thu Feb 19, 2009 9:34 pm |
|
 |
Don'tAsk
Rette mich
|
maruTza wrote: calculat.  istet.cred ca il duce capul . si eu cred la fel. E glumet si sociabil 
|
Tue Mar 10, 2009 8:26 pm |
|
 |
Kristina
Schrei
Joined: Sat Feb 28, 2009 8:03 pm Posts: 58 Location: Bucuresti
|
laudaros , practic , uneori mi se pare si putin ridicol , sociabil , glumet
|
Fri Mar 13, 2009 11:18 am |
|
 |
lil'devil
Schrei
|
Deschis din moment ce vorbeste despre multe lucruri din viata lui personala, glumet, sociabil, ordonat, calculat, inteligent, desi e glumet si glumeste mai mereu pe seama lui Georg, cred ca are bun simt.Apreciez faptul ca is iubeste familia.
|
Wed Mar 25, 2009 8:22 pm |
|
 |
teodorakaulitza
Wir Schliessen Uns Ein
Joined: Tue Mar 03, 2009 11:28 pm Posts: 977 Location: galati
|
Ancutza wrote: matur in niciun caz e foarte glumetz si asta-mi place... pare ingamfat cateodata si asta ma enerveaza. Urasc cand il vad cu picioarele pe masa (denota lipsa de educatie... si de aici rasfatz mult ==> ingamfare). Asa... tot din interviuri, am impresia ca nu se teme sa spuna lucruri foarte personale, de care altii n-ar discuta si tot nu stiu cat de sincer a fost cand a vorbit despre viata lui sexuala. Mi s-a parut ceva dubios in treaba asta. In rest... nu stiu ce sa zic.... pare mai harnic decat Bill (zicea ca-i place sa gateasca paste). Pe el il vad cu mai cu simt practic, nu stiu. Ca sa-l caracterizez in cateva cuvinte: prietenos, rebel, descurcaret, ingamfat. Cam atat...nu stiu ce sa mai zic despre el. ancutza are dreptate si pe mine ma enerveaza cand se lauda atata cu numeroasele sale aventuri. 
_________________My curse... He is the one that I adore...King of my silent suffocation... I won’t give up, I’m possessed by him...
|
Sun Mar 29, 2009 10:41 pm |
|
 |
Don'tAsk
Rette mich
|
Pai ceea ce pot spune e ca nu pot spune nimic.Noi il stim pe Tom cel din fata camerelor...Nu il stim cu adevarat,nu stiu ce se ascunde dupa ecran... Poate sa fie un BIG macho,sla televizor si asa mai departe cand il filmeaza,iar acasa poate sa fie foarte grijuliu..Orice se poate ...
|
Wed Apr 08, 2009 8:21 pm |
|
 |
Octty ^.o
Spring Nicht
Joined: Sat Feb 21, 2009 12:22 am Posts: 2531 Location: My Wonderland
|
destept,matur in cateva privinte,deschis,prietenos,dulce...etc...etc 
_________________ Forever today. Forever tonight. Forever now !♥ ♥ Kyle Schmid
|
Sat May 09, 2009 7:39 pm |
|
 |
cosmin2
Durch den Monsun
Joined: Sat Jun 20, 2009 9:46 pm Posts: 25 Location: Miercurea-Ciuc
|
Destept,prietenos,vorbaret(prea vorbaret)
_________________ Tom Forever!!! My Idol!!!---- http://tokiohotel.com
|
Sat Jun 20, 2009 10:57 pm |
|
 |
renee
Joined: Thu Jun 25, 2009 1:22 pm Posts: 4 Location: Suceava
|
noi nu stim cine e el cu adevarat si nu o sa reusim sa aflam niciodata,asta doar daca nu o sa-l cunoastem personal (vise, nenica,vise  )
|
Thu Jun 25, 2009 1:58 pm |
|
 |
Ancutza
Rette mich
Joined: Fri Feb 13, 2009 2:33 am Posts: 303 Location: Ploiesti-Bucuresti
|
^nu, dar incercam sa ne dam cu parerea... pentru ca sunt lucruri care se pot observa, foarte usor, doar din interviuri. 
_________________ "The Music is all around us ... all you have to do is ... listen"
|
Sun Jun 28, 2009 10:38 am |
|
 |
Aurora_coco_jambo
Schrei
|
sufletist,inteligent,impunator poate...?
|
Sat Jul 04, 2009 4:29 pm |
|
 |
musicstory
|
E de neoprit .. nu-sht il vad ca o bomba cu ceas .. si cu capul in norii cateodata .. dar si matur in unele chestii .. dar mai degraba prima faza
|
Mon Jul 25, 2011 12:12 am |
|
 |
Efflorescence
|
Pai vazusem un video cu ei mai vechi in care Bill zicea ca in spatele camerei Tom poate fi emotiv si sentimental, sau ceva de genu'. Oricum, Tom e un heartbreaker, e glumet, amuzant, sincer, calm, putin pervers, cam ingamfat. Bill spune in trailer Tom e organizat, si ca poate sta cu zilele in studio lucrand la o melodie. 
|
Wed Aug 20, 2014 2:57 am |
|
 |
|