| Author |
Message |
|
Raluca
Administrator
Joined: 14 Feb 2009 05:40 Posts: 4760 Location: In the land of sexiness Blog: View Blog (1)
|
 Sugestii
Aveti vreo sugestie pentru buna dezvoltare a forumului? Nu ezitati sa ne-o impartasiti  Aveti vreo reclamatie asupra unui user care n-a respectat regulile? Tot aici e cheia  Lasati numele userului cu pricina si topicul unde ati observat problema si unul din admini/moderatori o va rezolva numai decat. 
 Just gonna stand there and watch me burn But that's alright because I like the way it hurts Just gonna stand there and hear me cry But that's alright because I love the way you lieRespectati REGULAMENTUL!!!
|
| 14 Feb 2009 08:34 |
|
 |
|
Yyuummyy
Der Letzte Tag
Joined: 30 Jul 2009 23:06 Posts: 626 Location: Iasi Blog: View Blog (8)
|
 Re: Sugestii
Hmm, as avea o sugestie ... adica nu stiu sigur daca nu e intrebare, dar oricum nu e asta ideea.
Nu ar fi bine sa se faca o categorie sau subcategorie - nu ma pricep - de Fan Art unde sa ne punem creatiile in Photoshop? Stiu ca este un topic special pentru asta, dar na ... poate ca totusi se poate dezvolta aceasta ramura a creatiei mai mult ... Apoi, nu stiu, uneori skinul forumului mi se pare cam mohorat ... poate ca ar trebui animat un pic ... nu stiu cu ce sau cum. Dar cred ca o pata de culoare ar fi benefica. Si cam atat ...
| 23 Aug 2009 18:15 |
|
 |
|
GuessWho
Ich bin da
Joined: 29 Jul 2009 13:30 Posts: 4288 Location: Targoviste Blog: View Blog (5)
|
Daaaaa, e prea negru skin-ul..Adik stiu ca asta e culoarea reprezentativa pt rock, dar o schimbare nu ar supara pe nimeni...
| 23 Aug 2009 18:18 |
|
 |
|
Raluca
Administrator
Joined: 14 Feb 2009 05:40 Posts: 4760 Location: In the land of sexiness Blog: View Blog (1)
|
In legatura cu sectiunea de FanArt o sa vorbesc si cu ceilalti admini si o sa vedem ce se poate rezolva Iar skin-ul forumului nu stiu daca o sa-l schimbam prea curand. Am incercat sa-l facem sa aiba culorile FanClub-ului Oficial German si asta a fost singurul care se potrivea. http://www.tokiohotel-fanclub.de/http://www.tokiohotel-fanclub.de/forum/
 Just gonna stand there and watch me burn But that's alright because I like the way it hurts Just gonna stand there and hear me cry But that's alright because I love the way you lieRespectati REGULAMENTUL!!!
|
| 24 Aug 2009 08:53 |
|
 |
|
maruTza
Reporter
Joined: 15 Feb 2009 14:33 Posts: 2297 Location: Timisoara Blog: View Blog (5)
|
ok....scuze ca ma bag ca musca in lapte daaaar...in mod mai oficial sau mai neoficial rosu-negru sunt culorile celor de la th.dupa parerea mea si cred ca sunt cele mai potrivite ...
_________________ working hard honey!
 ava & sign by *hope*.
|
| 24 Aug 2009 13:41 |
|
 |
|
Dee Superhero.
Ich bin da
Joined: 07 Jul 2009 17:06 Posts: 4192 Location: Timisoara Blog: View Blog (2)
|
Deacord cu marutza!
_________________ `
To many lies, too many lives, too much pain, too many chains, too many tears, too many fears, too much waste, too much hate, too many...walls.♥ MY BLOG
|
| 24 Aug 2009 15:40 |
|
 |
|
Ancutza
Administrator
Joined: 13 Feb 2009 02:33 Posts: 5018 Location: Ploiesti-Bucuresti Blog: View Blog (2)
|
^^ da... de fapt sunt culorile forumului oficial Tokio Hotel din Germania si in niciun caz nu are legatura cu "negru este culoarea rock-ului". Cat despre sectiunea FanArt urmeaza sa ne gandim bine si in caz de ceva, vom anunta pe forum.

"The Music is all around us ... all you have to do is ... listen"
|
| 31 Aug 2009 20:28 |
|
 |
|
Ancutza
Administrator
Joined: 13 Feb 2009 02:33 Posts: 5018 Location: Ploiesti-Bucuresti Blog: View Blog (2)
|
Daca aveti nelamuriri sau intrebari de pus userilor, in legatura cu orice, nu doar in legatura cu trupa, va rugam sa nu uitati ca exista un topic special pentru asta la "Sa ne cunoastem" --> "Intrebari pentru useri". Folositi-l si nu mai deschideti topic-uri pentru asta in locuri nepotrivite! Multumim!

"The Music is all around us ... all you have to do is ... listen"
|
| 03 Sep 2009 17:09 |
|
 |
|
Fly_girl
Ubers Ende Der Welt
|
Am o sugestie. Nu stiu daca e buna sau nu, dar vom vedea. La topicul cu fan-ficuri, sunt o gramada de ficuri neterminate, adica parasite. De ce nu exista o arhiva, in care sa le mutati pana scritoarea se hotaraste sa il deschida iar? Si cu acele care sunt terminate, ce se intampla? Se sterg? Eu cred ca ar fi utila o arhiva, asa daca vrei sa reiei un fic poti sa o faci. Plus ca ar fi mult mai mai curat topicul. Eu cred ca e o idee buna. Acuma voi faceti cum vreti.

''XOXO, moah moah! Hai da-o naibii, ca iar sunt cons@@@@@a!!''
|
| 07 Feb 2010 21:25 |
|
 |
|
Chocolate
Ubers Ende Der Welt
Joined: 09 Nov 2009 14:04 Posts: 1361 Location: Taramul Fagaduintei
|
^de acord. Asa si ficurile ar fi mai ordonate.
| 15 Feb 2010 19:43 |
|
 |
|