Albumul Tokio Hotel o sa apara cel tarziu in luna iunie!
Noul album Tokio Hotel o sa fie lansat cel tarziu in luna iunie.

Hamburg (ap): Noul album Tokio Hotel este asteptat la sfarsitul lui mai sau inceputul lui iunie. "Daca Bill nu mai vine cu mai multe idei de cantece, atunci o sa terminat productia albului in urmatoarele sase saptamani." producatorul David Jost a spus agentiei AP. Defapt cantecele au fost terminate. "Dar acum Bill si Tom au scris doua cantece noi saptamana trecuta."

Cantaretul Bill Kaulitz si geamanul sau Tom au inregistrat propriul lor demo al cantecelor in micul studio pe care il au in apartamentul din Berlin si dupa aceea le-au trimis in Los Angeles, unde albumul este mixat in prezent.

"Trupa a calatorit foarte mult in ultimii trei ani, asa ca ei sunt fericiti ca isi pot petrece fiecare zi acasa, in Germania." a declarat managerul gemenilor Kaulitz, care au devenit faimosi o data cu melodia "Durch den Monsun" si acum sunt una din cele mai de succes trupe din Germania.

Melodiile au fost prelucrate in o video-conferinta care a durat trei ore, iar Bill le-a cantat in studioul din Hamburg. Prin intermediul ISDN acestea au fost inregistrate apoi in LA. explica Jost.

sursa
Postat la data de 10 Feb 2009
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews