Noutati la inceput de an!



La multi ani la toata lumea! Fie ca 2011 sa va aduca tot ceea ce va doriti!

Inceputul de an ne aduce vesti bune din partea celor de la Tokio Hotel! In urma unui Newsletter de la Universal Music Japonia, se pare ca, pe 10 februarie 2011, acestia se vor intoarce in Tokyo, Japonia, pentru o sesiune de autografe. Aceasta sesiune de autografe va veni dupa lansarea pe 2 februarie a CD-ului 'Dark Side Of The Sun'. La eveniment vor putea participa fanii ce au achizitionat albumul, iar 500 de fani norocosi vor fi alesi pentru a fi la sesiunea de autografe. Mai multe detalii, pe forum.

O data cu inceperea anului, au venit si nominalizariile pentru Tokio Hotel! Astfel ca, acestua au primit o nominalizare la Premiile Goldenen Pinguin 2010 (Austria), la categoria 'Beste Band' (Cea mai buna trupa).

Totodata, a inceput si propunerea nominalizatiilor pentru Premiile NME 2011 si Premiile ROCKBJÖRNEN 2011 (Suedia). Pentru a vedea categoriile unde ii puteti propune, intrati pe forum.

De asemenea, nu uitati sa ii sustineti si in topurile romanesti!! Tokio Hotel au ajuns saptamana aceasta pe prima pozitie in Top 20 BestMusic, cu piesa Hurricanes and Suns!

Si nu uitati, astazi, 13 Ianuarie 2010, apare suplimentul Cool Girl POSTER, unde veti gasi un poster XL cu Bill si Tom Kaulitz!!
Postat la data de 13 Jan 2011
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews